Equitop forte

Een extra steuntje voor uw paard

Equitop forte - het aanvullend diervoeder voor paarden

Vitamines, Mineralen en Sporenelementen - voor paarden waar veel van gevraagd wordt.

Equitop Myoplast

De powerparels voor winnaars

Equitop Myoplast-powerparels voor winnaars

18 specifieke aminozuren zorgen voor spieropbouw en uithoudingsvermogen.

Het product

Wat is Equitop Gonex?

Equitop Gonex is een natuurlijk voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor de bevordering van het natuurlijk functioneren van gewrichten en bindweefsel (synovia, kraakbeen,gewrichtsbanden en pezen).

  

Equitop Gonex levert belangrijke voedingsstoffen voor het opbouwen van de gewrichtsstructuur en zorgt ervoor dat ze daar terecht komen waar dat het meeste nut heeft.

 

Equitop Gonex bevat Gonex met actief GLME (groenlipmossel-extract), waarin een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren zit en een speciaal glycogeencomplex.

 

Hoe werkt Equitop Gonex?

Equitop Gonex voorziet de gewrichten van een aantal verschillende voedingsmiddelen die onderdeel uitmaken van de natuurlijke gewrichtsstructuur en daarom essentieel zijn voor een optimale ondersteuning van de gewrichtsfunctie. Deze voedingsmiddelen zijn van cruciaal belang als het gaat om de stevigheid en elasticiteit van de pezen en banden en ook voor het “schokdempende” vermogen van het kraakbeen.

 

Equitop Gonex bevat ook een speciaal glycogeencomplex en meervoudig onverzadigde vetzuren. Deze ingrediënten smeren het gewricht en helpen het externe spanning en belasting te weerstaan. Op deze manier hebben de gewrichten van uw paard op meerdere manieren baat bij Equitop Gonex.  

 

Samenstelling:
Verschillende suikers (78%) gedroogd mosselmeel (20%)
Ruw eiwit 9%
Ruwe as 4%
Ruw vet 1%
Ruwe vezels <1%
 
Additieven
Natuurlijke smaakstof (2%), Arabische gom (E414),
natuurlijke kleurstof E141 (<1%).